Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan parçası düşürmek

Rüyada kan parçası düşürmek

Rüyada kan parçası düşürmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kan parçası düşürmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Rüyada kan parçası düşürmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan parçası görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kan parçaları görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada parça düşürmek kolay ve zevkli hale geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada et parçası düşürmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek düşürmek kan görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, malında azalmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments