Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parça et görmek

Rüyada parça et görmek

Rüyada parça et görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parça et gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada ayakta et parçası görmek sıkıntılar son bulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada et parçası kusmak ününün çoğalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük parça et görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yaşamına bakacağına delalettir.

Rüyada vücudunda et parçası görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada etinin parçalandığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, endişelerinin son bulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada et parçası doğurmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan eti parçaları görmek yaşama dört elle sarılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından et parçası çıktığını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments