Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan parçası görmek

Rüyada kan parçası görmek

Rüyada kan parçası görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kan parçası gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada kan parçası görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kendine çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada kan parçası düşürmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan parçaları görmek huzur ve kazanç getireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının parçalandığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir parça ekmek yemek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç parçası görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek parçalaması görmek kudret sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, düşmanlarının güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz parçalandığını görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments