Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun parçalandığını görmek

Rüyada çocuğunun parçalandığını görmek

Rüyada çocuğunun parçalandığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, büyük atılımların yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun parçalandığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada çocuğunun parçalandığını görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada güneşin parçalandığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek malında azalmaya, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciğer parçası görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada bacakta et parçası görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Rüyada parçalanarak ölmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ağzında cam parçası görmek insanların hayranlığını kazanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada aslan tarafından parçalanmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments