Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinden parça koparmak

Rüyada dilinden parça koparmak

Rüyada dilinden parça koparmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada dilinden parça koparmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada dilinden parça koparmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinde tüy görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilinde yara görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dinde bilginleşeceğine işarettir.

Rüyada dilinde leke görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinde sivilce görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde diş görmek başarının adım adım yaklaşacağına, ön plana çıkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dilinde kurt görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, sağlığının geri geleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments