Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz parça görmek

Rüyada beyaz parça görmek

Rüyada beyaz parça görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz parça gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada beyaz bez parçası görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz parça görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağın parçalandığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada kumaş parçası görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Rüyada bir parça ekmek yemek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde ekmek parçası görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments