Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoş koku duymak

Rüyada hoş koku duymak

Rüyada hoş koku duymak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada hoş koku duymak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Rüyada hoş koku duymak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Rüyada hoş koku görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulur.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlanılan birini görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek işlerin de yolunda gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada hoşgeldin etmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments