Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan kokusu görmek

Rüyada kan kokusu görmek

Rüyada kan kokusu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada kan kokusu gördüyseniz:

  • Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kan kokusu duymak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada kan kokusu görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koku sürmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada oda kokusu görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada leş kokusu görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Rüyada misk koku duymak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada kahve kokusu almak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada süt kokusu duymak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments