Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misk koku duymak

Rüyada misk koku duymak

Rüyada misk koku duymak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok önemli noktalara geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada misk koku duymak gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada misk koku duymak köşeye sıkıştıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada misk kokusu duymak düze çıkacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet eder.

Rüyada misk kokusu görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına delalettir.

Rüyada miski amber görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet eder.

Rüyada misk kedisi görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada misk görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalettir.

Rüyada misk sürmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada misk koklamak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments