Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leş kokusu duymak

Rüyada leş kokusu duymak

Rüyada leş kokusu duymak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada leş kokusu duymak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada leş kokusu duymak şifa göreceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına inanılır.

Rüyada leş kokusu almak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, endişeli durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada insan leşi kokusu almak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık leşi görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan leşi yemek büyük hatalar yapacağına, ekmeğin kesileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, istediği noktalara geleceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi leşi görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments