Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki kokusu duymak

Rüyada içki kokusu duymak

Rüyada içki kokusu duymak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada içki kokusu duymak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada içki kokusu duymak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek kokusu duymak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, yolunun hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali kokusu duymak yüksek bir makama geleceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada gül kokusu duymak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada parfüm kokusu duymak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yönetici olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments