Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, müjdeli haberler alacağına, makam ve rütbe edineceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onlara galip geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birini boğulurken kurtarmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, en tepkedeki kimse olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak tövbe etmeye, güzel huylarını terk edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, güvenini sarsacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments