Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede boğulan birini kurtarmak

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak hedeflerini gerçekleştireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, verimin her geçen gün artacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Rüyada dereden kurtarmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden birini kurtarmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, her şeyin ters gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada boklu dereye düşmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu dere görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments