Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın cam görmek

Rüyada kalın cam görmek

Rüyada kalın cam görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, mesleğinde atılım yapacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet eder.

Rüyada kalın cam gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, başarılarının kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada kalın cam görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın kolye görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın saç görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulur.

Rüyada kalın kaş görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın kemer takmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, maddi zararın büyük olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın bir yılan görmek iyi şartlarda yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments