Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleye tırmanmak

Rüyada kaleye tırmanmak

Rüyada kaleye tırmanmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulur.

Rüyada kaleye tırmanmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Rüyada kaleye tırmanmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada mavi kalebodur görmek anne baba ile ters düşüleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada tarihi kale görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kişinin iyi hale geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaleden düşmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kalebodur görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada kaleden atlamak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kaleci görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulur.

Rüyada kaleye top atmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments