Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kalebodur görmek

Rüyada mavi kalebodur görmek

Rüyada mavi kalebodur görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, derin bir nefes alacağına, hatalı yollara gireceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendini her konuda geliştireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kalebodur gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Rüyada mavi kalebodur görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, huzurunun kaçacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaleden düşmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaleci görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, maddi gücünü kaybedeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Rüyada yanan kale görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada deniz içinde kale görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleye gol atmak çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kendini kaleci görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında kale görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments