Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi kale görmek

Rüyada tarihi kale görmek

Rüyada tarihi kale görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, üzüntülerin gideceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Rüyada tarihi kale gördüyseniz:

  • Yeni gruplara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada tarihi kale görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada kendini kaleci görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada futbol kalecisi olmak güvensizlik duymaya, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol kalesi görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada kaleci görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kalebodur görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kalecilik yapmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Rüyada kale ve deniz görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments