Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kalebodur görmek

Rüyada beyaz kalebodur görmek

Rüyada beyaz kalebodur görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, el açmayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kalebodur gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz kalebodur görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kale sur görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kale görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada futbol kalecisi olmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kale görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaleden düşmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada denizde kale görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol kalesi görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hataların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments