Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleden atlamak

Rüyada kaleden atlamak

Rüyada kaleden atlamak sorunları başarıyla çözmeye, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kederlerinin son bulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kaleden atlamak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları ya da fikir paylaşımında bulunacağınız ortamlar mevcut durumunuzu güvence altına almanıza yardım edebilir.

Rüyada kaleden atlamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kale görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kumdan kale yapmak işlerindeki bereketin kaçacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yeni siparişler alacağına delalet eder.

Rüyada kaleyi savunmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü kaleci görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kale kapısı görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada uzaktan kale görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaleye top atmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments