Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleci olmak

Rüyada kaleci olmak

Rüyada kaleci olmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kaleci olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberlere göre bazı görüşler yeniden biçimlenebilir veya gerçekçi olmayan yaklaşımlar hedef değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada kaleyi savunmak müjdeli olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada denizde kale görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tarihi kale görmek kendi işinin sahibi olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kale merdiveni görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kaleden inmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Rüyada kale kapısı görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kaleye çıktığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, rakiplerinin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol kalesi görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments