Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kale görmek

Rüyada yanan kale görmek

Rüyada yanan kale görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada yanan kale gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada yanan kale görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada mavi kalebodur görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına tabir olunur.

Rüyada tarihi kale görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaleden inmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada kaleden düşmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kale görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, epey bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kaleci olmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaleden atlamak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments