Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kale görmek

Rüyada kale görmek

Rüyada kale görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kale gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Rüyada deniz içinde kale görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada kaleci görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kendini kaleci görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kale görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaleye tırmanmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kale görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü kaleci görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sur kale görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments