Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kale suru görmek

Rüyada kale suru görmek

Rüyada kale suru görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kale suru gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Rüyada sur kale görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatın pahalılaşmasına delalet eder.

Rüyada kale sur görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kale suru görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada surlara tırmanmak belli bir kazanç elde edileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada surlara çıkmak rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kişinin rahat edeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suriyeli görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek içinin rahat edeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suriyeyi görmek bir sınavdan geçileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments