Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça okşamak

Rüyada kalça okşamak

Rüyada kalça okşamak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarının artacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalça okşamak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada kalça okşamak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kalçayı okşamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bayan kalça görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, saygınlık elde edeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kalçada ben görmek stresinin çoğalacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada kalçada yara görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadın kalçası görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, koyu muhabbette kalacağına, kalabalık günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments