Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça çıkığı görmek

Rüyada kalça çıkığı görmek

Rüyada kalça çıkığı görmek kısmetinin artacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kalça çıkığı gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada kalça çıkığı görmek çok büyük özgüven kazanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada kırık çıkık görmek ana baba duası alınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kalça sıkmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işaret eder.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, aksiliklerin son bulacağına yorulur.

Rüyada kalça okşamak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalçada kıl görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kalça görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça kıvırmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments