Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kalçasını görmek

Rüyada eşinin kalçasını görmek

Rüyada eşinin kalçasını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kalçasını gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin kalçasını görmek ön plana çıkacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası öpmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada kalçadan ısırılmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, ticaretinin de hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada açık kalça görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kalça kemiği görmek daha sık bir araya geleceğine, amacına ulaşacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işarettir.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalça sallamak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments