Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça sıkmak

Rüyada kalça sıkmak

Rüyada kalça sıkmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalça sıkmak gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Rüyada kalça sıkmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıllı kalça görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada kalça kıvırmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kalçadan iğne yapmak rütbe edineceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, hacetinizin giderilmesine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak kazancının katbekat artacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçayı büyük görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments