Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçaya dokunmak

Rüyada kalçaya dokunmak

Rüyada kalçaya dokunmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, düşünmeden hareket edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret eder.

Rüyada kalçaya dokunmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kalçaya dokunmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek güzel bir yola çıkılacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı kalça görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işarettir.

Rüyada bayan kalça görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçasını görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, rütbesinin yükseleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçadan ısırılmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kalçası görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kalçasını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments