Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kalçası görmek

Rüyada erkek kalçası görmek

Rüyada erkek kalçası görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, ferahlayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada erkek kalçası gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kalçası görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalçasını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada büyük kalça görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, temize çıkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kıllı kalça görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, büyük başarıla kazanacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kalça sallamak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kalça görmek işlerinin karışacağına, ileriye gideceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçayı okşamak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments