Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı kalça görmek

Rüyada kıllı kalça görmek

Rüyada kıllı kalça görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Rüyada kıllı kalça gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kalçada kıl görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı kalça görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada bayan kalçası görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası görmek rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kalçası görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, canının ve malının garantide olacağına delalet eder.

Rüyada bayan kalça görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ün yapmayı başaracağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet eder.

Rüyada kalça sallamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni işlere girileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine yorulur.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments