Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçadan ısırılmak

Rüyada kalçadan ısırılmak

Rüyada kalçadan ısırılmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yanlış işlere girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçadan ısırılmak gördüyseniz:

  • Tahminlerde bulunmayı bırakıp, uzun vadeli sonuçlar üzerine odaklanmalısınız.

Rüyada kalçadan ısırılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalça okşamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada açık kalça görmek hastalıklarının iyileşeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Rüyada erkek kalçası görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Rüyada kalçada ben görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kalçadan iğne yapmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kalçasını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments