Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça görmek

Rüyada kalça görmek

Rüyada kalça görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada kalça gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada kalçadan ısırılmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yolunun hep açık olacağına delalettir.

Rüyada birinin kalçasını görmek sağlığının yerinde olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçayı okşamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş için gurbete gidileceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalçada yara görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Rüyada kıllı kalça görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın kalçası görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan kalçası görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments