Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçadan iğne yaptırmak

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işaret eder.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek ticaret hayatına atılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne yapmak endişeli durumların son bulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek maddi gücünün de daimi olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, dertlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada birinin kalçasını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının kalçasını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zorlukların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kalça sıkmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments