Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçada yara görmek

Rüyada kalçada yara görmek

Rüyada kalçada yara görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçada yara gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kalçada yara görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulur.

Rüyada bayan kalçası görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalça görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok kötü günler geçireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Rüyada kalçada çıban görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kötü halinden eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kalçada sivilce görmek mutluluğunun zedeleneceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments