Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kalçasını görmek

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kalçasını gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan kalçası görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalça tutmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalça çıkığı görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kalçadan iğne yapmak elini attığı her işi yerine getireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçada çıban görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments