Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek işlerinde çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalça sıkmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayata küseceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalçayı büyük görmek hastaysa şifa bulacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işarettir.

Rüyada bayan kalçası görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, bereketli yağmurlara, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Rüyada kalçada yara görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kalçadan iğne yapmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments