Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça kemiği görmek

Rüyada kalça kemiği görmek

Rüyada kalça kemiği görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Rüyada kalça kemiği gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Rüyada kalça kemiği görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, huzura erileceğine işarettir.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kalçasını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Rüyada bayan kalça görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine işarettir.

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada kalçada çıban görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ferahlığa çıkılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kadın kalçası öpmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bayan kalçası görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments