Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kalçası öpmek

Rüyada kadın kalçası öpmek

Rüyada kadın kalçası öpmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadın kalçası öpmek gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Rüyada kadın kalçası öpmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada kalça öpmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kalça görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada kadının kalçasını görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada erkek kalçası görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalça okşamak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, zaferlere doymayacağına, içinin huzurla dolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments