Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, günah işlemekten korunacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sözleri tutulacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işarettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbine kurşun yemek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kalbinde kurşun görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak yaşamının tadını çıkaracağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yanlış yollardan döneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments