Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinden silahla vurulmak

Rüyada kalbinden silahla vurulmak

Rüyada kalbinden silahla vurulmak yanlış anlaşılacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işinde başarılı olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek borcunu ödeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kalbinden vurulmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zenginliğe sahip olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments