Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinde kurşun görmek

Rüyada kalbinde kurşun görmek

Rüyada kalbinde kurşun görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinde kurşun gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Rüyada kalbinde kurşun görmek saygın ve ünlü biri olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, geleceğine delalet eder.

Rüyada kalbine kurşun yemek düşmanlarla beraber oturmaya, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kalbi elinde görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Rüyada kalbini başkasına vermek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini delik görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada birinin kalbini sökmek şansın ve kısmetin açılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments