Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak hayır dualarına nail olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet eder.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iyi geçineceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kalbinden vurulmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, rahat bir nefes alınacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments