Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinden vurulmak

Rüyada kalbinden vurulmak

Rüyada kalbinden vurulmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, manevi olarak hasar alınacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak gözyaşlarının dineceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, güzel günler yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada kalbinden vurulmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments