Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kalbinden vurulmak

Rüyada silahla kalbinden vurulmak

Rüyada silahla kalbinden vurulmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, şansının yaver gideceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, günbegün kötüleşeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak geçim derdinin olmayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine delalettir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak kişinin daha çok kazanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalettir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sorunların çabucak halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden vurulmak büyük bir yenilgi alacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, huzursuz olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments