Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünden düşmek

Rüyada atın üstünden düşmek

Rüyada atın üstünden düşmek başarılar elde edileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın üstünden düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada atın üstünden düşmek herkesin önünde olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünden düşmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, derdin sona ereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde olduğunu görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi at üstünde görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde kendini görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde sünnet çocuğu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok büyük adımlar atacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments