Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakaya bastığını görmek

Rüyada kakaya bastığını görmek

Rüyada kakaya bastığını görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kakaya bastığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Rüyada kakaya bastığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek borçlarından kurtulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına işarettir.

Rüyada odanın su bastığını görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi sinek bastığını görmek haksızlıklara uğranılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini fare bastığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi kedi bastığını görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments