Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi kedi bastığını görmek

Rüyada evi kedi bastığını görmek

Rüyada evi kedi bastığını görmek sevgi göreceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayırlı işlere girişileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi kedi bastığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı gözden geçirebilir, yenileyebilir veya kendinize yeni programlar yapabilirsiniz.

Rüyada evi kedi bastığını görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi su bastığını görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi fare bastığını görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi sinek bastığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi böcek bastığını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi karınca bastığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments