Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendisiyle övüneceğine, bir yandan cenaze olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulur.

Rüyada cam kırıklarına bastığını gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boka bastığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya bastığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işarettir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet eder.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Rüyada evi karınca bastığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments