Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi sinek bastığını görmek

Rüyada evi sinek bastığını görmek

Rüyada evi sinek bastığını görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada evi sinek bastığını gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Rüyada evi sinek bastığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada evi su bastığını görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su bastığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Rüyada evi kedi bastığını görmek o işi canlandıracağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Rüyada evi sel bastığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulur.

Rüyada evi karınca bastığını görmek ancak yılmayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi böcek bastığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments