Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakaya basmak

Rüyada kakaya basmak

Rüyada kakaya basmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakaya basmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada kakaya basmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada odayı su basmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evini su basmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine su basmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada böceklere basmak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak basmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada para basmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments